cristi-bagiu

sursa imaginii: buzau.pnl.ro

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Buzău, Cristi Bâgiu, propune cetăţenilor implicarea în rezolvarea problemelor comunităţii prin mesaje transmise pe pagina sa personală de Facebook.

„Am primit în ultimele săptămâni, pe Facebook, o serie de mesaje de la cetăţenii judeţului Buzău, referitoare la problemele cu care se întâlnesc zi de zi. Implicarea lor în problemele comunităţii este foarte importantă. Îi asigur că niciun mesaj nu este şi nu va fi trecut cu vederea. Îi rog să trimită în continuare astfel de mesaje, pentru ca împreună să reuşim să găsim soluţii”, a precizat marţi preşedintelui CJ Buzău într-un comunicat de presă.

Preşedintele Consiliului Judeţean are postate pe pagina sa de Facebook numeroase mesaje de la cetăţeni care aduc la cunoştinţă probleme din comunităţile în care trăiesc.

Şi în calitate de senator PNL, în precedentul mandat, Cristi Bâgiu a făcut demersuri pentru redeschiderea unor spitale sau reabilitarea unor tronsoane de drum naţional care deserveau mai multe comunităţi.

AGERPRES

Lasa comentariu