Primarul Municipiului Adjud, Constantin Armencea, a fost votat la alegerile de pe 10 iunie pentru a putea duce la bun sfârşit proiectele începute. În urma contractelor semnate, Adjudul beneficiază de 30 de milioane de euro, bani ce vor fi investiţi în infrastructură, siguranţa cetăţenilor şi agrement.

„Avem destule proiecte cu finanţare externă şi trebuie să continuăm munca. Nu există altă variantă mai bună la această oră. Credem că totul va fi bine deoarece am fost tot timpul alături de oameni, iar ei au remarcat acest lucru. Sunt peste 30 de milioane de euro în contractele semnate. O parte dintre acestea se află deja în derulare, iar altele vor fi semnate în zilele care urmează”, a declarat primarul municipiului Adjud, Constantin Armencea.

În acest mandat, edilul şi-a propus derularea Planului Integrat de Dezvoltare Urbană în care sunt cuprinse şase proiecte: reabilitarea vechii primării, reabilitarea faţadelor blocurilor, amenajarea spaţiilor verzi şi reabilitarea străzilor pe fonduri structurale. Pe lângă toate aceste planuri, Armencea este convins că centura ocolitoare a oraşului va fi realizată anul acesta.

Sursa: administratie.ro

Lasa comentariu