Miercuri, 20 iunie, Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, aflat la al treilea mandat, a fost învestit în funcţie, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Palatul Administrativ din Piteşti.

La depunerea jurământului au asistat judecătorul Gheorghe Tomescu, preşedintele Tribunalului Argeş, şi prefectul judeţului Argeş, Cristian Soare. La ceremonie au mai fost prezenţi primari, parlamentari din judeţ, consilieri judeţeni şi reprezentanţi ai instituţiilor deconcentrate. După depunerea jurământului, Constantin Nicolescu le-a mulţumit argeşenilor pentru încrederea acordată pe 10 iunie.

„Acest fapt mă onorează şi mă obligă să duc la îndeplinire toate obiectivele propuse, să-mi ţin promisiunile faţă de locuitorii acestui judeţ. Avem datoria de a crea cele mai bune condiţii pentru copiii noştri, astfel încât ei să fie mândri că sunt argeşeni. Vă mulţumesc mai ales că aţi avut credinţă şi răbdare în această perioadă, extrem de dificilă din punct de vedere socio-economic, o perioadă a constrângerilor, pe care aţi ales să o schimbaţi în data de 10 iunie”, a spus Nicolescu.

La alegerile din această lună, Constantin Nicolescu, aflat în funcţie din 2004, a obţinut al treilea mandat de preşedinte al CJ Argeş, cu 59,56% din voturi. Pe locul al doilea s-a aflat candidatul Alianţei pentru Argeş şi Muscel (AAM), senatorul democrat-liberal Mircea Andrei, cu 22,62% din voturi, iar pe locul al treilea, candidatul PP-DD, Marian Fulga, cu 9,66%. CJ Argeş va fi dominat de Uniunea Social Liberală (USL), care a obţinut 23 din cele 34 de mandate. AAM a obţinut şapte mandate de consilier judeţean, iar PP-DD patru mandate. Şedinţa de constituire a CJ Argeş pentru mandatul 2012-2016 va avea loc pe data de 22 iunie. Cu această ocazie vor fi aleşi şi cei doi vicepreşedinţi, funcţiile urmând să fie ocupate, cel mai probabil, de câte un reprezentant al PSD şi PNL.

Sursa: AGERPRES

Lasa comentariu