Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone face declaratii de presa, dupa intalnirea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu cu primarii si viceprimarii de sector, in Bucuresti

sursa imaginii: dcnews.ro

Doar jumătate din locuitorii sectorului 4 deţin contracte de salubrizare, se arată într-un comunicat de presă al autorităţii locale transmis marţi.

De aceea, începând cu această săptămână, sub directa coordonare a primarului sectorului 4, Cristian Popescu – Piedone, echipe mixte, formate din poliţişti locali şi inspectori ai Direcţiei de Gospodărire Locală din cadrul Primăriei Sectorului 4, vor demara controale, primele verificări urmând a fi realizate la gospodăriile individuale. Demersul edilului se înscrie în seria activităţilor întreprinse în scopul salubrizării, igienizării şi reducerii cantităţii de deşeuri depozitate pe domeniul public al sectorului 4.

„Suntem foarte aproape de a demara campania de curăţenie de primăvară, acţiune pe care o pregătim intens şi în care vor fi angrenate toate departamentele autorităţii locale Sector 4, sub directa mea coordonare. Eu şi întreaga mea echipă vom scoate Primăria în stradă, pentru că numai la firul ierbii poţi acţiona eficient şi în folosul locuitorilor Sectorului 4, plătitori de taxe şi impozite. Contez pe sprijinul lor, nu sunt adeptul umplerii carnetului de amenzi, numai că nu vreau ca aceia care sunt corecţi, au încheiat contracte de salubrizare, achitând taxele aferente cu onestitate civică, să aibă de suferit din cauza celor certaţi cu normele de civilizaţie urbană, care aleg să nu-şi respecte vecinii şi oraşul”, a spus Cristian Popescu – Piedone.

Locuitorii sectorului 4 au obligaţia să încheie contracte de salubrizare cu prestatorii autorizaţi care operează pe raza Capitalei. În caz contrar, abaterile vor fi sancţionate cu amenzi cuprinse între 500-2.500 lei, se mai arată în comunicat.

 

 

AGERPRES

Lasa comentariu