Prefectul Eugen Dogariu a solicitat rapoarte de activitate pe ultimul an instituţiilor descentralizate din Timişoara, declarându-se nemulţumit de relaţia acestora cu cetăţenii.

„Există aspecte de care nu sunt mulţumit. Cel mai mult mă deranjează relaţia cu cetăţenii. Vreau să văd exact ce raportează şi voi verifica şi la faţa locului ce se întâmplă”, a declarat acesta presei.

De asemenea, Dogariu a demarat şi o evaluare a serviciilor publice deconcentrate, fiind vizate proiectele aflate în derulare, viitoarele evenimente înscrise pe agenda instituţiilor, problemele cu care s-au confruntat sau cu care se confruntă în activitatea zilnică.

„Am început o evaluare a serviciilor publice deconcentrate. Eram interesat de acest aspect şi în 2009, când eram subprefect. Am solicitat serviciilor publice să ne dea informaţii legate de câteva aspecte pe care le desfăşoară”, a subliniat Dogariu. Rapoartele de la deconcentrate trebuie să ajungă pe masa prefectului până vineri, 22 iunie, când are loc Colegiul prefectural.

Sursa: AGERPRES

Lasa comentariu